Vandaag zijn wij bereikbaar tussen 8.00 - 20:30
Mitchel-mini4

Zoek je goede Deep Tissue Massage?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Mitchel, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij lichamelijke klachten en pijn.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Deep Tissue massage

Deep tissue massage bij Fysio Amsterdam


Deep tissue massage bij Fysio Amsterdam

We kennen het allemaal wel: bij langdurig autorijden, een slechte houding of als gevolg van stress kunnen spieren verkrampen. Naast het verkrampen van spieren kan ook het bindweefsel dat zich tussen de spieren bevindt gaan verkleven en zeer gaan doen. Het is belangrijk deze pijnlijke plekken weg te masseren zodat er ruimte vrijkomt voor soepele spieren en bewegingen. Dit kan bij Fysio Amsterdam door middel van deep tissue massage.

Een plaatselijke blokkade

Bij verkramping in de spieren en het omliggende bindweefsel ontstaat een plaatselijke blokkade van de circulatie van zuurstof en bloed. Door een deep tissue massage wordt deze blokkade opgeheven en kunnen afvalstoffen en zuurstof weer naar behoren door het lichaam stromen.

Dieperliggende plekken losmaken

Een deep tissue massage is er puur op gericht om die dieperliggende plekken los te maken om er zo voor te zorgen dat er ontspanning op de spieren ontstaat. Het is een rustige massage waar een stevige druk wordt toegepast. De massage richt zich specifiek op de pijnlijke gebieden in het lichaam.

Doet een deep tissue massage pijn?

Over het algemeen is een dieptemassage prettig en zonder pijn. Echter, we werken met dieperliggende blokkades en verkrampte spieren waardoor de dieptemassage soms ongemakkelijk aan kan voelen. Na de behandeling kun je je wat stijf voelen, dit trekt meestal na een dag weg. Na meerdere massages zal je meer ontspanning in je lichaam ervaren!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden