headerimage

Zoek je goede Psychosomatische fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Psychosomatische fysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Psychosomatische fysiotherapie bij Fysio Amsterdam


Psychosomatische fysiotherapie: een combi van lichaam en geest

Bij fysieke klachten denken we meteen aan een fysieke oorzaak. Hoofdpijn? Dan zal er wel spanning in de nekspieren zitten. Oorzaak en gevolg gaat verder dan het fysieke. Want wat als je wel klachten hebt, maar er geen aanwijsbare fysieke diagnose is? Bij psychosomatische fysiotherapie kijken we naar de combinatie tussen lichaam en geest.

Klachten bij psychosomatische fysiotherapie

Voor alle klachten zonder duidelijke lichamelijke oorzaak kan je terecht bij een psychosomatische fysiotherapeut. Klachten kunnen zijn slapeloosheid, onverklaarbare pijn of gevoelens van stress. In principe zijn alle klachten zonder duidelijk aanwijsbare lichamelijke oorzaak psychosomatisch. Heb je twijfel of je met jouw klachten terecht kunt bij een psychosomatische fysio? Maak dan een afspraak en kom langs.

Neem je eigen klachten serieus

Als onze klachten niet passen in het stramien van oorzaak-gevolg hebben we de neiging onze klachten weg te zetten als ‘pijntjes’ of een ‘mindere periode’. Zoek de hulp die je verdient en neem je eigen klachten serieus, ook als er geen lichamelijke diagnose is.

Begrip opbrengen voor je eigen situatie

Psychosomatische fysiotherapeuten nemen je klachten serieus. We horen je verhaal aan en helpen je het allemaal inzichtelijk te maken. Door hier de tijd voor te nemen stimuleren we een gedragsverandering zodat je leert om anders met de oorzaak, situatie of klachten om te gaan.

Maak direct een afspraak

Ben je benieuwd of psychosomatische fysiotherapie kan helpen bij jouw klachten? Twijfel niet langer en zoek de hulp die je verdient. Je kunt ons bereiken voor een afspraak via telefoon, mail of whatsapp.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top