Francoise-mini

Zoek je fysio tijdens Revalidatie?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik begeleiden je graag tijdens je revalidatie.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Revalidatie

Revalidatie bij Fysio Amsterdam


Revalideren na een operatie

Na een operatie kan je lichaam behoorlijk van slag zijn. Je spieren zijn verzwakt en alledaagse dingen kosten ineens veel moeite. Vaak wil je in je hoofd alweer sneller herstellen dan je lichaam toelaat. Een goede begeleiding is hierbij van cruciaal belang.

Zorgvuldig revalideren

Hoewel het van belang is snel weer aan de slag te gaan met revalideren, moeten we zorgvuldig te werk gaan. Jouw welzijn is het allerbelangrijkste en daarbij helpt het vooral om oefeningen zorgvuldig en correct uit te voeren. Een overhaaste behandeling zal op de langere termijn wellicht averechts werken. We begeleiden je bij het doelgericht en rustig uitvoeren van de oefeningen.

Waar werk je aan tijdens revalidatie?

Een revalidatie is een traject dat je ingaat met als doel zo goed mogelijk te herstellen. We zullen werken aan kracht, evenwicht, conditie en lenigheid van je spieren. In het traject begin je vrijwel altijd met het soepel maken van de spieren en sluit je af met training gericht op kracht.

Jouw revalidatie, jouw herstelplan

Hoe iemand reageert en herstelt van een operatie is voor niemand hetzelfde. Bij fysiotherapie tijdens revalidatie krijg je een plan dat toegespitst is op jouw behoeften en jouw lichaam. Vanuit onze kennis over herstelverloop en jouw persoonlijke situatie maken we een plan dat bij jou past.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden