headerimage

Zoek je goede Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Revalidatie bij Fysio Amsterdam


Revalideren na een operatie

Na een operatie kan je lichaam behoorlijk van slag zijn. Je spieren zijn verzwakt en alledaagse dingen kosten ineens veel moeite. Vaak wil je in je hoofd alweer sneller herstellen dan je lichaam toelaat. Een goede begeleiding is hierbij van cruciaal belang.

Zorgvuldig revalideren

Hoewel het van belang is snel weer aan de slag te gaan met revalideren, moeten we zorgvuldig te werk gaan. Jouw welzijn is het allerbelangrijkste en daarbij helpt het vooral om oefeningen zorgvuldig en correct uit te voeren. Een overhaaste behandeling zal op de langere termijn wellicht averechts werken. We begeleiden je bij het doelgericht en rustig uitvoeren van de oefeningen.

Waar werk je aan tijdens revalidatie?

Een revalidatie is een traject dat je ingaat met als doel zo goed mogelijk te herstellen. We zullen werken aan kracht, evenwicht, conditie en lenigheid van je spieren. In het traject begin je vrijwel altijd met het soepel maken van de spieren en sluit je af met training gericht op kracht.

Jouw revalidatie, jouw herstelplan

Hoe iemand reageert en herstelt van een operatie is voor niemand hetzelfde. Bij fysiotherapie tijdens revalidatie krijg je een plan dat toegespitst is op jouw behoeften en jouw lichaam. Vanuit onze kennis over herstelverloop en jouw persoonlijke situatie maken we een plan dat bij jou past.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top