headerimage

Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal.

quote

Hoe het begon…

Tijdens mijn studie geneeskunde wist ik opeens dat ik fysiotherapeut wilde worden. Bij geneeskunde vond ik niet alle vakken leuk en kwam ik erachter dat mijn hart meer lag bij het directe contact met mensen en de gezondheid van de mens als geheel. De overstap was snel gemaakt. Als fysiotherapeut ben je nooit uitgeleerd, ik heb diverse masters gehaald en doe veel aan bijscholing, bijvoorbeeld kinderfysio en manuele therapie. Ook vind ik het leuk om mijn kennis te delen met andere fysiotherapeuten en vind je in onze praktijk regelmatig stagiaires en studenten die door mij worden begeleid.

Samen aan de slag

Als je voor het eerst met je klachten bij mij komt dan plan ik ruim de tijd voor je in. Ik luister naar je verhaal en samen gaan we de oorzaak van je klachten achterhalen zodat we deze definitief kunnen verhelpen. Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal. De behandeling bestaat meestal uit manuele therapie voor directe pijnverlichting en training om te zorgen dat de klachten niet meer terugkomen. Ik vind het belangrijk om de patiënt bewust te maken van de achtergrond van de pijn, dit motiveert om zelf de oefeningen te blijven doen.

Professioneel en toch bescheiden

‘Waarom je beter naar ons kunt gaan dan naar een andere praktijk?’ Daar ga ik geen antwoord op geven haha, dan benadeel ik mijn concullega’s. Als je naar onze praktijk komt dan kun je ervanuit gaan dat we uitgebreid de tijd nemen om naar je klachten te luisteren en samen met jou aan de slag gaan om het beste resultaat te bereiken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om je van je klachten af te helpen en ik heb door mijn jarenlange ervaring veel kennis in huis om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top