headerimage

Goed luisteren naar de patiënt vind ik heel belangrijk, daarom neem ik altijd lang de tijd voor een intake.

quote

Hoe het begon…

Ik ben altijd redelijk goed in sporten geweest en ik vind het erg leuk om mensen te helpen. Het leek mij mooi om dat te combineren in mijn baan als fysiotherapeut. Mijn ouders kwamen ook uit de zorg, dus daar kreeg ik ook het een en ander van mee. Ik ben een mensenmens en kan goed luisteren, daarom kan ik in dit vak goed mijn ei kwijt. Zelf ben ik erg leergierig en verbeter ik me door opleidingen te doen om mijn “gereedschapskist” met skills zo goed mogelijk te vullen. Zo kan ik voor elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Patiënten vinden dit fijn merk ik, ze weten dat ik door blijf leren en daarom vinden patiënten het vaak prettig om bij mij te blijven.

Specialisaties

Doordat ik veel door blijf leren heb ik mij op meerdere vlakken gespecialiseerd. Arbeidsfysiotherapie, manuele therapie, kaakfysiotherapie en dry needling zijn specialisaties die ik beheers. Naast fysiotherapeut ben ik ook klassiek zanger, daardoor heb ik mijn interesse ontwikkeld voor kaak-, hals- en hoofdklachten(CRAFTA). Mensen met stemklachten kunnen ook bij mij terecht. Daarnaast heb ik ook een mooi team om mij heen met specialisten waar ik goed mee kan samenwerken mocht dat nodig zijn. Zelf ben ik nu bezig met een studie tot osteopaat. Hier zal ik me de komende jaren op focussen.

De eerste afspraak

Goed luisteren naar de patiënt vind ik heel belangrijk, daarom neem ik altijd lang de tijd voor een intake. Zelf ben ik een heel open persoon en dat stellen patiënten op prijs. Ik geloof niet dat een klacht maar één oorzaak heeft, maar dat er meerdere facetten zijn. Ik zie het als een emmer die overloopt waardoor vervolgens een klacht ontstaat. Alle mogelijke oorzaken van de klacht probeer ik te achterhalen om vervolgens een duurzaam behandelplan op te stellen. Elke patiënt is anders bij mij, het is elke keer een andere puzzel die ik probeer op te lossen. Doordat ik breed ben opgeleid, kan ik veel aanbieden aan de patiënt. Wanneer de ene behandeling niet werkt, kan ik een andere soort behandeling doen met de patiënt.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top