headerimage

Mensen helpen is mijn missie.

quote

Mensen op weg te helpen met hun problemen is waarom ik in het vak van fysiotherapeut zit. Inmiddels ben ik al 20 jaar werkzaam waarin ik al vele mensen heb mogen helpen gezond en prettig door het leven te gaan.

De patiënt is voor mij meer dan alleen de fysieke klacht

Tijdens de eerste afspraak probeer ik vooral te achterhalen wat het persoon dat tegenover me zit wil bereiken. De mens achter de klacht is daarbij voor mij ook erg belangrijk en ik vind het belangrijk ervoor te zorgen dat deze zich gezien en gehoord voelt. Naast de vele opleidingen en brede theoretische kennis, ben ik in staat om met een bredere context naar de klacht te kijken. Waarin de persoon voor mij centraal staat.

Klachten die ik vaak behandel

Als manueel therapeut zie ik voornamelijk wervelkolom klachten en daarbinnen zie ik als arbeidstherapeut vaak mensen die last hebben van hun nek-schouders. Ook klachten van het stuitje zijn een specialisatie van me, iets waar weinig therapeuten kennis van hebben. Daarnaast werk ik veel met mensen die klachten ervaren door stress en ben ik naast fysiotherapeut ook meditatietrainer.

Wat kan je er zelf aan doen?

Het is belangrijk dat mensen tijdens de behandeling inzicht krijgen in wat hun eigen rol in het herstel is. Dat betekent niet dat ik veel huiswerkoefeningen mee geef, maar ik ga voornamelijk dieper in op leefstijl aanpassingen waardoor ze niet steeds terug hoeven te komen met dezelfde klachten. Waar ik me in onderscheid is dat ik ook veel kennis en ervaring heb met stressgerelateerde klachten en mensen kan helpen beter tot ontspanning te komen en contact te maken met hun lijf en hele systeem.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top