Francoise-mini

Heb je pijn in je nek?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij nekklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw klacht / Nekpijn

Jouw nekklachten behandeling bij Fysio Amsterdam


Hoe kom ik van mijn nekpijn af?

Je kunt je hoofd moeilijk draaien, maar stilhouden is ook geen pretje. Van hitte-gels tot kersenpittenkussens, iedereen zegt iets anders: “Warm? Nee, juist koud.” “Koud? Nee, juist warm!” Je kunt de pijn tijdelijk verlichten maar je wilt er gewoon vanaf.

Ontspannen. Lang maken. Gedrag veranderen.

Met een deep-tissue massage of dry-needling maken we je spieren los. Dat voelt al een stuk beter, maar de oorzaak is nog niet verholpen. Met een persoonlijk beweeg- en oefenprogramma maak je eerst je spieren lang en versterk je de kracht in en rondom je nekspieren. Zo verdwijnt de nekpijn en blijft die ook weg.

Weten is beter

We vertellen je over de werking van je nek, hoe spieren reageren op bewegingen en wat jij kunt doen om je lichaam wat beter in de gaten te houden. Je krijgt kleine ontspanningsoefeningen en manieren om wat vaker van houding te veranderen.

Waar komen nekklachten vandaan?

Een verkeerde en/of ingezakte houding. Te weinig verandering van houding. Veel herhaling in je werk. Het kan allemaal een rol spelen. Maar het kan ook artrose zijn of een nekhernia. Laat er daarom tijdig een fysiotherapeut naar kijken.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden