Mitchel-mini3

Heb je nare klachten door een whiplash?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Mitchel, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij je pijn- en vermoeidheidsklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw klacht / Whiplash

Behandeling van je Whiplash


Hoe eerder we kunnen beginnen…

Je hebt een whiplash. En daardoor vervelende, langdurige klachten in en rondom je nek en hoofd. Als je dit leest vlak nadat het gebeurde, neem dan direct contact met ons op.

Hoe eerder we kunnen beginnen hoe makkelijker en beter je herstel zal zijn. Is het al een tijdje geleden gebeurt blijft het evengoed belangrijk om snel aan je herstel te gaan werken.

Een speciaal voor jou gemaakte behandeling

Er is helaas nog geen wetenschappelijk bewezen whiplash-behandelmethode. Desondanks hebben we een goed beeld van wat een whiplash is en wat we kunnen doen – al is die kennis echter versnipperd.

Mede daarom is de behandeling altijd persoonlijk. We stellen hem samen op op basis van jouw klachten en hoe jij graag aan je herstel wil werken. Verder kijken we naar de beschikbare technieken. Door meerdere methoden, lichaam én geest, gelijktijdig te starten, kunnen we de snelheid van de genezing bevorderen.

Pijnvermindering bij de fysiotherapeut

De lichamelijke behandeling bij de fysiotherapeut is volledig gericht op het verminderen van de pijn, het vergroten van je bewegingsmogelijkheden en het opbouwen van je conditie. We kijken naar je houding, je beweeggedrag en zorgen dat je met specifieke oefeningen ook thuis kunt trainen.

Meestal begint de behandeling met het goed los maken van je spieren, bijvoorbeeld deep-tissue massage. Omdat ook je emotionele kant invloed heeft op de behandeling, volg je tevens een programma bij onze psycholoog.

Pijnbeleving en innerlijke ruimte bij de psycholoog

Een whiplash heeft grote impact; lichamelijk, maar ook geestelijk. Je kunt van alles meemaken, in je sociale omgeving: ongeloof en onbegrip, problemen op je werk, plotseling verdriet, een kort lontje, concentratieproblemen, enzovoort.

Al die situaties en emoties hebben invloed op je herstel. In therapie bij de psycholoog leer je jezelf ruimte en de rust te geven. Zodat je dichter bij jezelf komt en om kunt gaan met de beperkingen die je nu in je leven hebt.

Jouw revalidatiearts overziet de samenwerking en helpt je bij het vinden van je weg. Je traint, je oefent, je praat, analyseert en probeert. Voor veel patiënten is dat een plezierige manier van werken die heel motiverend werkt.

Whiplash specialist

De whiplash behandeling wordt verzorgt door ons revalidatiebedrijf, specialist op het gebied van whiplash.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Bel ons dan meteen even!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden