Linde
Als je de eerste keer bij mij komt, nemen we de tijd voor je vraag en klacht. Je zult merken dat ik op onderdelen doorvraag, mij verdiep in je leefstijl en de wensen die je hebt ten aanzien van de behandeling.
Bel 020-2613480

Een langgekoesterde wens

Om te beginnen: ik ben ook psycholoog. Ik was altijd geïnteresseerd in de mens; lichaam, geest, gedrag en emoties. Toen ik kon gaan studeren wist ik ook al dat ik het allebei zou doen: psychologie én fysiotherapie. Het één vrijwel direct na het ander.
Vandaar dat de studie mij zo interesseerde. Het was daarnaast prettig om praktisch aan de slag te kunnen.

Naar de keten kijken

Een goede fysiotherapeut stelt de patiënt voorop. Het is belangrijk om mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen. Iedere patiënt heeft zo zijn of haar eigen wensen. De een wil snel weer hard kunnen trainen of aan wedstrijden deelnemen, terwijl een ander juist veel aandacht heeft voor rustig herstel en het voorkomen van terugval. Ik geef je een realistisch inzicht in wat je kunt verwachten en dan gaan we aan de slag. Naast betrokkenheid bij mijn patiënten ben ik betrokken bij mijn vak. Ik vind het leuk en interessant, én ik ben het aan je verplicht om op de hoogte te zijn van nieuwe methoden en technieken op basis van wetenschappelijke richtlijnen.

Onze eerste afspraak

Als je de eerste keer bij mij komt, nemen we de tijd voor je vraag en klacht. Je zult merken dat ik op onderdelen doorvraag, mij verdiep in je leefstijl en de wensen die je hebt ten aanzien van de behandeling. Ik onderzoek je lichamelijk; ik verken het klachtgebied en onderzoek of er mogelijk dieper liggende oorzaken zijn. Als fysiotherapeut ben ik geïnteresseerd in de keten. Ik kijk niet alleen waar de klacht zit, maar ook naar de gewrichten die er mee verbonden zijn. Afsluitend vertel ik je wat ik denk dat er speelt en wat ik voor je kan doen. Ik leg uit hoe we te werk gaan en wat je zelf kunt doen om te werken aan je herstel. Als je je daarin kunt vinden, gaan we bij onze volgende afspraak meteen aan de slag.

Lichaam en geest

Als ik als fysiotherapeut werk, ben ik fysiotherapeut. Ik help je bij het herstel van lichamelijke klachten. Toch hebben mijn patiënten wel veel profijt van die ‘dubbele pet’. Ik vraag makkelijk door en kijk mee naar herstel belemmerende factoren.

Linde