Home / Over ons / Referenties

Referenties

Wat onze patiënten over ons zeggen

Ron

Het gesprek was erg goed. Duidelijke communicatie en een fijne medewerking van de contactpersoon.

Jacqueline

Zelfs met de feestdagen in aantocht heb ik binnen twee dagen een afspraak kunnen krijgen. Snelle service!

Dave

WhatsApp werkt uitstekend! Ik kreeg meteen een reactie en binnen mum van tijd werd er een afspraak gepland voor paar dagen later.

Steef

Het was mijn eerste contact met Fysio Amsterdam. Het was een fijn gesprek waarin ik volledige vrijheid kreeg in mijn keuze voor een eerste afspraak. De persoon in kwestie zocht maar al te graag alle mogelijkheden voor me uit en heeft goed en duidelijk gecommuniceerd.

Eva

Het gesprek voor het maken van een afspraak heb ik als zeer goed ervaren, ik ben erg goed geholpen. Duidelijkheid en snel. Helemaal tevreden.

Kitty

Super behulpzaam! Er is speciaal gezocht naar iemand die gespecialiseerd is in mijn klachten. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

Stefan

De telefoon werd snel beantwoord en het keuzemenu was duidelijk. Snel een medewerker aan de lijn die mij binnen enkele minuten heeft geholpen met mijn eerste afspraak. Duidelijk over de kosten en wat wel en niet vergoed wordt en ruime keuze uit beschikbare data en tijden.

Karen

Alles is goed verlopen, ik kon snel terecht bij een praktijk in de buurt, werd op tijd geholpen en de behandeling verliep goed en professioneel. Het was de eerste keer bij deze praktijk. De klachten werden serieus genomen en goed onderzocht. De fysiotherapeut was heel vriendelijk, rustig en vakkundig. Meteen een eerste behandeling uitgevoerd. Vervolgafspraak gemaakt.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden