Partners

Home / Partners

Onze partners

Samana Yoga Center

Samana Yoga Center is een kleine, lichte studio, vlakbij Amsterdam Centraal Station. Een kleine studio betekent veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Of je nou net begint met yoga of al ruime ervaring hebt. Dat is één van de belangrijke pijlers van onze studio.

Bij Samana Yoga Center Amsterdam kun je 7 dagen per week terecht voor een ruim aanbod aan yoga, van dynamische flow tot rustige en restorative lessen, in de Vijnana yoga traditie. We zijn ook gespecialiseerd in Zwangerschapsyoga & Rugklachten.

We bieden dagelijks een ruime variatie aan yogalessen en in het weekend kun je naast de reguliere lessen ook bij ons terecht voor workshops. Kom gerust een keer langs voor een proefles!

Danslessen, zumba, yoga bij Dansschool Redlex

Workout Amsterdam.
Wij zijn​ persoonlijkste Workouts in een gemotiveerde groep​ buiten in het park.​ ​De Workouts zijn afwisselend en voor ieder niveau toegankelijk​! We bieden 10 Workouts aan per week in het Vondelpark, Sarphatipark​, Oosterpark​ of Museumplein.​ ​Boek snel een proef Workout!

Website by Web-kings.nl

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen