Home / Zelftest menu / Zelftest fybromyalgie

Zelftest fybromyalgie

Heb ik fybromyalgie? (7 vragen - 1 minuut)

0%

Heb je last van geleidelijk toenemende pijn en stijfheid in je weke delen? Je weke delen zijn alle lichaamsweefsels welke geen botten zijn.

Heb je last van spierstijfheid?

Heb je last van spanning in spieren, pezen of gewrichtsbanden?

Heb je last van spierkrampen?

Heb je last van vermoeidheid?

Voel je je de laatste tijd depressief?

Heb je last van stress?

Heb ik fibromyalgie? Doe de fibromyalgie zelftest! (7 vragen - 1 minuut)
Het lijkt erop dat je geen fibromyalgie hebt
Het lijkt erop dat je klachten niet door fibromyalgie zijn ontstaan. We willen je nog wel even meegeven dat een online zelftest nooit de expertise van een arts of fysiotherapeut kan vervangen. Ben je al met je klachten naar een fysiotherapeut geweest? Het is verstandig dit te doen, want hoe eerder we je zien, hoe beter we je kunnen helpen!
Je zou fibromylgie kunnen hebben
Uit je antwoorden lijkt het er op dat je wel eens fibromyalgie zou kunnen hebben. We adviseren je een afspraak te maken bij je huisarts, hij of zij kan de diagnose stellen. Of uitsluiten dat je fibromyalgie hebt. Een beknopte online zelftest zoals deze geeft enig inzicht, maar kan nooit de expertise van een arts of fysiotherapeut vervangen.
De kans is aanwezig dat je fibromyalgie hebt
Als we jouw antwoorden bekijken komt er naar voren dat jij specifiek verschijnselen hebt die mensen met fibromyalgie ook hebben. Wij adviseren je met klem een afspraak te maken bij je huisarts. Hij of zij kan de diagnose stellen. Als je huisarts het niet zeker weet kun je doorverwezen worden naar een reumatoloog. Er is geen therapie beschikbaar, maar je kunt van zowel jouw arts als een specialist uitleg krijgen hoe je met fibromyalgie kunt omgaan.

Share your Results:

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?