headerimage

Zoek je goede Corona Revalidatie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Corona Revalidatie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Corona revalidatie bij Fysio Amsterdam


Revalideren na corona

Coronapatiënten zijn vaak langdurig ziek geweest en hebben na het herstel van het virus nog lang last van klachten. Er is ontdekt dat fysiotherapeuten een enorme meerwaarde kunnen hebben voor patiënten en hun herstel door middel van hulp, advies en begeleiding. Fysieke problemen kunnen hiermee beperkt en sneller opgelost worden. We helpen je graag bij jouw corona revalidatie.

Energie terugkrijgen na corona

Wist je dat iemand die een hele dag op bed rust dagelijks ongeveer 5% van zijn totale spiermassa en algemene conditie verliest? Hierdoor krijgen corona patiënten, die vaak langdurig ziek zijn, fysieke problemen. Denk bijvoorbeeld aan weinig energie, verminderd uithoudingsvermogen, zwakke spieren en pijn of stijfheid aan de gewrichten. Met fysiotherapie helpen we je om je spieren en conditie weer op te bouwen, rustig op jouw eigen tempo.

Een persoonlijk herstelplan

We gaan samen aan de slag om jouw conditie en kracht te verbeteren en je vermoeidheid te verminderen. Door middel van een persoonlijk oefenschema gaan we geleidelijk aan dagelijkse activiteiten zoals wandelen, traplopen, fietsen of sporten weer oppakken. Naast de oefeningen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in het verantwoord opbouwen zodat je altijd op je eigen tempo blijft oefenen, ook als je een minder goede dag hebt.

Ruimere dekking vanuit basisverzekering

Vanuit de overheid is het basispakket uitgebreid voor ex-coronapatiënten met langdurige klachten. Zo worden vanuit de basisverzekering maximaal 50 behandelingen fysio- en oefentherapie vergoed. Het enige wat je zelf moet betalen is het eigen risico. Let wel op dat je hiervoor een speciale verwijzing nodig hebt.

Wees er snel bij

Maak zodra het even kan bij ons een afspraak. Hoe eerder we beginnen met de fysiotherapie gericht op corona revalidatie, hoe sneller jij je weer lekker in je vel voelt en je dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken!

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top