headerimage

Heb je last van Schouderpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Schouderpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Je schouderklachten behandelen bij Fysio Amsterdam


Blijvende schade?

Klik. Ugh. Je schouder klikt met een diepe, holle klik. Het doet pijn en je kunt je arm amper bewegen. Je maakt je zorgen, want je hebt gehoord dat die pijn en die klik wijst op blijvende schade.

Schouderklachten: zorgvuldig mee omgaan

Er gebeurt veel in je schouder. De kans is groot dat jouw schouderpijn te maken heeft met je schoudergewricht, het schouderblad en de spieren daar om heen. Het voelt misschien als een gewrichtsprobleem, maar het is een spierprobleem.

Het heeft tijd nodig

Hoe sneller we je spieren in conditie krijgen, hoe beter. Toch forceren we niets. We bereiden je spieren goed voor door ze eerst los en dan lang te maken. Tijdens het losmaken neemt de pijn af.

Na drie weken ben je goed op weg

Na drie weken zijn je spieren los genoeg om ze op te rekken. Dat doe je zelf thuis met een serie oefeningen die passen bij je klacht en bij jou. Het is de bedoeling dat je met je pijnlijke schouder dezelfde bewegingen kunt maken als met de schouder die geen pijn doet.

Na twee maanden doe je de dagelijkse dingen weer

Om te voorkomen dat de schouderklacht terugkomt breng je, met een persoonlijk beweegprogramma, je schouderspieren weer op kracht. Het is goed om dat programma vol te houden, ook als de behandeling is afgelopen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top