headerimage

Heb je last van Hernia?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hernia.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw herstel na Herniaoperatie bij Fysio Amsterdam


Hoe kom ik na de hernia-operatie weer snel op de been?

Je wist het wel. Maar het valt toch tegen. Na je hernia-operatie wil je snel weer dat alles gewoon wordt. Hoe kun je snel weer helemaal alles doen, zonder je zorgen te hoeven maken over overbelasting?

Programma voor houding en beweging

Je krijgt een programma gebaseerd op je klachten, je lichaam en je leefstijl. Dat programma bestaat uit een ontspan- en beweegprogramma en hulp bij het verbeteren van je houding en de manier waarop je beweegt.

Hulp bij het opletten

Vooral in de eerste zes weken moet je hele alledaagse bewegingen net even anders doen. De fysiotherapeut geeft je er extra uitleg over. Daardoor kun je er nóg beter op letten.

Hou in de herstelperiode het volgende aan:

Hou rust. Ga echt even liggen. Bouw je conditie langzaam op. Ook zitten is belastend dus doe het hooguit een kwartiertje. Niet onderuitgezakt maar in een stoel met een hoge rugleuning die steun biedt in je zij. Doe de eerste vier tot zes weken niets in huis. Daarna kun je rustig opbouwen, met aandacht voor je houding en beweging.

Wanneer mag ik wat weer doen?

Tot de controleafspraak (anderhalve maand na de operatie) bij de specialist kun je niks doen. Daarna stellen we een bewegingsprogramma op waarmee je aan je herstel kunt werken.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top