Eerste afspraak

Tijdens je eerste afspraak bij Fysio Amsterdam vertel je wat er speelt. Ondertussen letten wij op je houding en je bewegingen. We vragen naar je leefstijl, of en hoe je sport en of je al eerder klachten had. We onderzoeken je op tafel: de plek en de spieren en gewrichten eromheen.

Aan het einde van die afspraak stellen we onze diagnose en wat voor jou een goede fysiotherapie behandeling is. Als het je aanspreekt, dan gaan we aan de slag.

We onderzoeken de hele regio
We bekijken je klacht in relatie tot je lichaam, je leven en je verleden. Bij elk onderzoek en elke behandeling kijken we naar de hele regio: je bovenlichaam en je onderlichaam.

Aandacht, zorg en zorgvuldigheid
Cliënten die graag actief bezig zijn, willen dat het liefst zo snel mogelijk weer kunnen doen. Toch is het verstandig even een tandje terug te nemen. We willen namelijk een duurzaam resultaat boeken.

Los maken

We ontwikkelden onze eigen techniek in dieptemassage en gebruiken dry needling om je spieren voor te bereiden op het herstel. We leren je spieren kennen en we voelen de ontwikkeling van je spieren. In deze periode kom je drie weken lang, drie keer per week langs voor sessies van twintig minuten.

Lang maken

We stellen een doelgericht rek- en strekprogramma op waarmee je zelf aan de slag gaat. We lichten de oefeningen toe en daarna ga je zelfstandig aan de slag. Je kunt het proces makkelijk zelf in de gaten houden. Kun je je linkerarm al net zo hoog optillen als je rechter? Staan je schouders gelijk? Kun je je knieën even hoog optillen?

Sterk maken

We zetten een nauwkeurig trainingsprogramma op, gericht op je klacht, jouw leefstijl en wat je zelf wilt en kunt doen. In dat programma werken we op een zorgvuldige manier toe naar een training op 100% van je vermogen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

WhatsApp

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top