headerimage

Heb je last van Frozen shoulder?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Frozen shoulder.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw frozen shoulder behandeling bij Fysio Amsterdam


Ik wil weer gewoon slapen…

Je schouder is stijf. De pijn is zo heftig dat je er niet van kunt slapen. En als je dan slaapt, word je wakker van de pijn.

Dit gaat een hele poos duren

Een ‘frozen shoulder’: je kunt weinig beweging maken vanuit je schouder. Afhankelijk van de fase kan het een half jaar tot soms wel drie jaar duren voor je er helemaal vanaf bent.

Er zijn drie fases waar je met een frozen shoulder doorheen gaat

  • Je schouder wordt steeds stijver.
  • Je schouder is stijfbevroren. Je kunt er niet zo veel meer mee.
  • De stijfheid neemt af, je kunt je beetje bij beetje beter bewegen.

Pijn bestrijden, en tijd…

Je gaat door de drie fasen van de frozen shoulder heen, in de tijd die jouw lichaam daar voor nodig heeft. Fysiotherapie helpt; in de eerste twee fases door de pijn te bestrijden met een deep-tissue massage en te werken aan de houding terwijl je rust. In de derde fase werken we voorzichtig aan losse, soepele spieren en je spierkracht.


Volgens de externe expert

Dit is wat het Bravis Ziekenhuis zegt over: Frozen Shoulder.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top