headerimage

Heb je last van Hielspoor?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Hielspoor.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Hielspoor behandeling bij Fysio Amsterdam


Elke ochtend lijkt het erger te worden. Je stapt uit bed. Staat op. Zet een paar stappen en gaat bijna door je knieën van de pijn. Alsof je op messen loopt. In de loop van de dag wordt het minder. Maar weg gaat het nooit. Dus: je wilt dat het weggaat.

Je kunt veel kanten op

Omdat de symptomen van hielspoor zo specifiek zijn, is het stellen van een diagnose niet ingewikkeld. Meestal doet een huisarts dat. En als je weet wat je hebt, kun je er iets aan doen. Er zijn veel mogelijkheden: van podo-therapeutische zooltjes tot Strassburg sokken en cortison injecties.

Fysiotherapie kan veel voor je betekenen

Ook een fysiotherapeut kan veel voor je betekenen. Door je te helpen met rekoefeningen die je ook thuis kunt doen. Met triggerpoint massage. En met dry-needling.

Wat is de triggerpoint massage?

Een triggerpoint is een pijnlijke knoop in je spieren. Als je erop drukt doet het pijn. Omdat er in je voet en kuit 138 spieren, pezen en bindweefselbanden zitten, kunnen deze knopen gemakkelijk verstopt zitten. Met de massage behandelen we die punten direct. Met dry-needling doen we eigenlijk precies hetzelfde, maar dan werken we met een acupunctuurnaald.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top