headerimage

Heb je last van Polsklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Polsklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw polsblessure behandeling bij Fysio Amsterdam


Snel weer aan de slag na een polsblessure

Een smak op de grond. Gelukkig kon je jezelf nog net opvangen. Anders was je vol op je gezicht terechtgekomen. Nu, een geblesseerde pols. En dat is meer dan onhandig.

Wat is een polsblessure?

Het kan dat de schade erger is maar doorgaans is het een verzwikking. De banden en het kapsel rond je pols zijn plotseling sterk opgerekt en beschadigd.

Meteen doen:

Als het net gebeurd is:

  1. De eerste twee dagen, dagelijks vier tot vijf keer een kwartiertje afkoelen
  2. Je pols niet bewegen: liefst met een brace of tape.
  3. Drukverband
  4. Je pols vaak even op een verhoging, liefst hoger dan je hart, houden.

Als het een lichte blessure is dan kan dit al heel veel helpen.

Behandeling met zorg voor je spieren

Uiteindelijk moeten de spieren in je pols sterker worden. Het is belangrijk om je pols eerst een tijd rust te geven en de spieren in je hand en je onderarm los te maken met een deep tissue massage of dry needling. We leren je ook hoe je de pijn in je pols kunt verlichten.

Als je spieren los zijn, krijg je oefeningen om ze lang te maken. Net zoals je voor het sporten moet rekken en strekken, zo moet je dat zeker voor een herstelprogramma doen. Zodra we aan spierkracht, coördinatie en beweeglijkheid werken, kun je bijna alle dagelijkse dingen al wel weer doen.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top