headerimage

Heb je last van Slijmbeursontsteking schouder?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Slijmbeursontsteking schouder.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Behandeling slijmbeursontsteking schouder bij Fysio Amsterdam


Elke beweging doet me pijn…

Je hebt pijn. Als je je rustig houdt dan valt het nog wel mee. Zodra je in beweging komt begint het. Je kunt moeilijk in slaap komen en als je op je zij gaat liggen doet het behoorlijk pijn. In het begin was het allemaal zo erg nog niet. Beetje lastig als je je jas aantrekt, maar je kwam er de dag wel mee door. Omdat het nu steeds meer wordt, is het tijd om er iets aan te doen.

Pijn verminderen

Met een deep-tissue massage proberen we meer ruimte in je schouder te krijgen. Daardoor neemt de pijn door de slijmbeurs ontsteking af. Tegelijkertijd bereidt het je spieren voor op een persoonlijke beweegprogramma dat je spieren sterker maakt.

Stap voor stap herstellen

Na twee weken kun je je schouder weer normaal gebruiken (niet forceren). Als voorbereiding op de volgende fase krijg je rekoefeningen. Die doe je net zolang tot je met je pijnlijke schouder dezelfde bewegingen kunt maken als met je gezonde schouder.

We helpen je met sterkere spieren en advies

Je krijgt een serie oefeningen die de spieren in je schouder sterker maken. Als het een acute slijmbeurs ontsteking in je schouder betreft dan ben je na een week of zes klachtenvrij. Als je klachten chronischer zijn, kan je er soms wel een half jaar of een jaar over doen. We helpen we je ook bij het aanleren van een betere houding en andere bewegingen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top