headerimage

Heb je last van Artrose?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Artrose.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw artrose behandelen bij Fysio Amsterdam


Kan een fysiotherapeut echt iets aan artrose doen?

Bewegen kost moeite. ’s Avonds meer dan ’s ochtends. Pijn in en rond je knie, je heupen, misschien ook richting je bovenbeen? Je vraagt je af: “Wat kan fysiotherapie voor mij doen?”

Fysiotherapie helpt

Begeleid blijven bewegen met een op maat gemaakt beweegprogramma. We onderzoeken je klacht, wat je kunt en wilt doen. We helpen je los te blijven en geven rek- en strekoefeningen om je spieren soepel te houden. We blijven je van dichtbij volgen. In de loop der tijd neemt de pijn af, je spieren worden sterker en je uithoudingsvermogen groter.

Artrose: gewrichtspijn

Je gewrichten worden bij elkaar gehouden door het gewrichtskapsel, verstevigd door de gewrichtsbanden. Het kraakbeen om de botten zorgt ervoor dat je gewricht soepel kan bewegen. Bij artrose wordt dat kraakbeen dunner.

Tips van Fysio Amsterdam bij artrose

  • Beweeg minimaal een half uur, elke dag
  • Als je beweegt, neem dan af en toe een rustpauze
  • Zorg voor schoenen met schokabsorberende zolen
  • Luister naar je lichaam: als het pijn doet, doe dan kalmer aan

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top