headerimage

Heb je last van Rugpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Rugpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw rugklachten behandeling bij Fysio Amsterdam


Auw! Gaat die rugpijn snel weg?

Ugh. Je lijkt wel honderd. Alles gaat moeizaam. Alles doet pijn. Het is je lage onderrug, maar ook je bil. Bewegen gaat moeizaam. Lang zitten, en trouwens langs staan ook.

Je bent uit balans

De kans is groot dat het erin is geslopen. Een verkeerde zithouding. Veel dezelfde bewegingen (typen of met je muis). De spieren, banden en gewrichten in je rug zijn uit evenwicht. Jouw lage rugpijn is vooral een kwestie van balans.

(Rustig) in beweging blijven

Het is belangrijk dat je, zonder te forceren, zo normaal mogelijk blijft bewegen. Niet te lang in een zelfde houding. Regelmatig rusten. Ontspannen. Even een stukje lopen.

Een sterke, soepele, evenwichtige rug

We maken je rugspieren los bij Fysio Amsterdam. We kijken naar je hele rug. En naar je houding; je heupen en je schouders kunnen met je rugklachten te maken hebben. Om rugblessures te voorkomen maak je met rekoefeningen je rugspieren lang. Afhankelijk van je klacht en je leefstijl zetten we vervolgens een bewegingsprogramma op maat voor je op.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top