headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw fysiotherapeut in Amsterdam


Met welke klachten ga je naar Fysiotherapeut Amsterdam?

Je gaat naar de fysiotherapeut als je denkt dat er iets met je gewrichten, spieren of zenuwen aan de hand is. Je hebt je enkel verstuikt, je bent door je rug gegaan, je schouder zit vast enzovoort.

Wanneer is pijn te erg? Hoe lang is te lang?

Maar wanneer ga je met die verstuikte enkel naar de fysiotherapeut? Is jouw pijn een erge pijn? Hoe lang moet je er mee rondlopen? Wanneer is het erg genoeg?

Afwachten of in actie komen?

Vaak helpt gewoon rusten en dan komt het vanzelf wel goed. Maar soms, als je er te lang mee doorloopt, dan gaat het van kwaad tot erger. Wat kun je het beste doen?

Als je niet weet hoe het komt

Veel cliënten weten hun klacht niet. Je hebt hoofdpijn, maar weet niet waardoor. Je hebt rugpijn, maar is het nu je lage rug? Soms weet je ook niet waar je klacht vandaan komt. Misschien is het chronisch? Misschien heb je iets verkeerd gedaan?

Als je hier aan het rondkijken bent, kun je beter ook even langskomen

Kortom: als je op internet aan het zoeken bent naar symptomen en klachten, en als je je afvraagt of je naar een fysiotherapeut zou moeten… dan doe je er goed aan om naar een fysiotherapeut te gaan. Al is het maar om dingen uit te sluiten. We zien je graag langs komen bij Fysiotherapeut Amsterdam!

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top