headerimage

Heb je last van Nekpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Nekpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw nekklachten behandeling bij Fysio Amsterdam


Hoe kom ik van mijn nekpijn af?

Je kunt je hoofd moeilijk draaien, maar stilhouden is ook geen pretje. Van hitte-gels tot kersenpittenkussens, iedereen zegt iets anders: “Warm? Nee, juist koud.” “Koud? Nee, juist warm!” Je kunt de pijn tijdelijk verlichten maar je wilt er gewoon vanaf.

Ontspannen. Lang maken. Gedrag veranderen.

Met een deep-tissue massage of dry-needling maken we je spieren los. Dat voelt al een stuk beter, maar de oorzaak is nog niet verholpen. Met een persoonlijk beweeg- en oefenprogramma maak je eerst je spieren lang en versterk je de kracht in en rondom je nekspieren. Zo verdwijnt de nekpijn en blijft die ook weg.

Weten is beter

We vertellen je over de werking van je nek, hoe spieren reageren op bewegingen en wat jij kunt doen om je lichaam wat beter in de gaten te houden. Je krijgt kleine ontspanningsoefeningen en manieren om wat vaker van houding te veranderen.

Waar komen nekklachten vandaan?

Een verkeerde en/of ingezakte houding. Te weinig verandering van houding. Veel herhaling in je werk. Het kan allemaal een rol spelen. Maar het kan ook artrose zijn of een nekhernia. Laat er daarom tijdig een fysiotherapeut naar kijken.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top