headerimage

Heb je last van Whiplash?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Whiplash.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Behandeling van je Whiplash


Hoe eerder we kunnen beginnen…

Je hebt een whiplash. En daardoor vervelende, langdurige klachten in en rondom je nek en hoofd. Als je dit leest vlak nadat het gebeurde, neem dan direct contact met ons op.

Hoe eerder we kunnen beginnen hoe makkelijker en beter je herstel zal zijn. Is het al een tijdje geleden gebeurt blijft het evengoed belangrijk om snel aan je herstel te gaan werken.

Een speciaal voor jou gemaakte behandeling

Er is helaas nog geen wetenschappelijk bewezen whiplash-behandelmethode. Desondanks hebben we een goed beeld van wat een whiplash is en wat we kunnen doen – al is die kennis echter versnipperd.

Mede daarom is de behandeling altijd persoonlijk. We stellen hem samen op op basis van jouw klachten en hoe jij graag aan je herstel wil werken. Verder kijken we naar de beschikbare technieken. Door meerdere methoden, lichaam én geest, gelijktijdig te starten, kunnen we de snelheid van de genezing bevorderen.

Pijnvermindering bij de fysiotherapeut

De lichamelijke behandeling bij de fysiotherapeut is volledig gericht op het verminderen van de pijn, het vergroten van je bewegingsmogelijkheden en het opbouwen van je conditie. We kijken naar je houding, je beweeggedrag en zorgen dat je met specifieke oefeningen ook thuis kunt trainen.

Meestal begint de behandeling met het goed los maken van je spieren, bijvoorbeeld deep-tissue massage. Omdat ook je emotionele kant invloed heeft op de behandeling, volg je tevens een programma bij onze psycholoog.

Pijnbeleving en innerlijke ruimte bij de psycholoog

Een whiplash heeft grote impact; lichamelijk, maar ook geestelijk. Je kunt van alles meemaken, in je sociale omgeving: ongeloof en onbegrip, problemen op je werk, plotseling verdriet, een kort lontje, concentratieproblemen, enzovoort.

Al die situaties en emoties hebben invloed op je herstel. In therapie bij de psycholoog leer je jezelf ruimte en de rust te geven. Zodat je dichter bij jezelf komt en om kunt gaan met de beperkingen die je nu in je leven hebt.

Jouw revalidatiearts overziet de samenwerking en helpt je bij het vinden van je weg. Je traint, je oefent, je praat, analyseert en probeert. Voor veel patiënten is dat een plezierige manier van werken die heel motiverend werkt.

Whiplash specialist

De whiplash behandeling wordt verzorgt door ons revalidatiebedrijf, specialist op het gebied van whiplash.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Bel ons dan meteen even!

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top