headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Wat is fysiotherapie?.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw behandeling bij Fysiotherapie Amsterdam


Fysiotherapie voor een gezond en sterk lichaam

Fysiotherapie is een effectieve therapie bij pijn of beperkingen aan het bewegingsapparaat. Dit is alles in je lichaam dat zich bezighoudt met houding en beweging: spieren, zenuwen, banden en gewrichten. Soms kun je door een verkeerde beweging of overbelasting pijn krijgen.

Waar kijken we naar?

Fysiotherapie Amsterdam staat voor je klaar om je te helpen bij het behandelen van je klachten. Maar we gaan ook verder dan dat. We helpen je bij het leren kennen en verbeteren van je lichaamshouding, manier van bewegen en spierkracht zodat klachten minder kans krijgen terug te keren en jij langer kunt genieten van een gezond en sterk lichaam.

Erkende therapeuten met verstand van zaken

Onze fysiotherapeuten in Amsterdam zijn allemaal aangesloten bij een beroepsvereniging en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat je verzekerd bent van een erkende fysiotherapeut die vaak ook (gedeeltelijk) vergoed wordt door de zorgverzekering.

Fysiotherapie Amsterdam: een behandeling op maat

Elk lichaam is uniek, daarom is ook elke behandeling toegespitst op jouw persoonlijke klachten, lichaam en levensstijl. We pakken niet alleen het probleem aan volgens de drie fases – losmaken, lang maken, sterk maken – maar geven je ook tips en oefeningen mee naar huis zodat je jouw lichaam op de lange termijn het beste kunt onderhouden.

Kom langs bij fysiotherapie Amsterdam

Loop je rond met een klacht en/of heb je een vraag? Maak dan een afspraak en kom even langs. We horen je verhaal graag aan en kunnen vaak direct een diagnose stellen. Soms is voldoende rust houden genoeg, in andere gevallen zullen we adviseren over te gaan tot een behandeling op maat. Je kunt ons bereiken via mail, telefoon of whatsapp.


Volgens de externe expert

Dit is wat Wikipedia zegt over: Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top