headerimage

Heb je last van Achillespeesklachten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Achillespeesklachten.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Jouw achillespeesblessure behandeling bij Fysio Amsterdam


Hoe kom ik van die pijn af!

F*ck! Zo begint je dag. Met schelden. Want het is een idiote pijn in je achillespees, in je hiel. Of beter: achterop je hiel, waar die pees zit. Dat zo’n klein plekje zo venijnig pijn kan doen! Je vraagt je af: “Hoe kom ik er vanaf?” en “Kan ik nog wel sporten?”

Een achillespeesblessure komt in kleine stapjes

Zo’n blessure krijg je in kleine stapjes. Je krijgt pijn bij de warming up. Je neemt die pijn in je achillespees niet echt serieus. Het wordt een beetje erger. Je gaat ‘door de pijn heen’. Tot het te laat is. Nu doet het pijn tijdens én na het sporten.

Je moet een poosje rustiger aan doen. Even stoppen met intensief bewegen. Als je nog lang en lekker actief wilt bewegen, moet je jezelf nu even in acht nemen.

Klachtenvrij en beter presteren

We zorgen dat je, na een persoonlijk programma van tien tot twaalf weken, klachtenvrij bent. En dat je dat ook blijft. In veel gevallen bewegen onze cliënten dankzij de nieuwe inzichten beter dan ooit tevoren.

Risico’s voor een achillespeesblessure

  • Een slechte warming-up en cooling-down
  • Intensief sporten op hogere leeftijd
  • Bij overgewicht
  • Een harde ondergrond
  • Slechte schoenen
  • Te snel te veel sporten

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top