headerimage

Zoek je goede Fysiotherapie aan huis?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Fysiotherapie aan huis.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Fysiotherapie aan huis


Wanneer kiezen voor fysiotherapie aan huis?

In sommige gevallen is het voor een patiënt niet mogelijk om naar de fysiopraktijk te komen. Denk bijvoorbeeld aan de periode na een heupoperatie, bij acute rugklachten of spierziekten. Ook een gebrek aan vervoer kan een reden zijn. Laat deze obstakels geen reden zijn om je behandeling uit te stellen of helemaal niet aan te gaan: we komen graag bij je langs om je toch van dienst te kunnen zijn.

Moet ik iets voorbereiden voordat de fysiotherapeut aan huis komt?

Je hoeft voor ons niks voor te bereiden of anders in te richten: wij passen ons aan aan jouw situatie. We geven dezelfde behandeling als we op de praktijk zouden doen en in sommige gevallen kan het zelfs een extra voordeel hebben dat we bij je thuis langs komen: we zien jouw leefsituatie en kunnen je helpen een plek aan te wijzen waar je je oefeningen kunt doen.

Wordt fysiotherapie aan huis vergoed door de verzekeraar?

Fysiotherapie aan huis wordt niet altijd (volledig) vergoed. Ook heb je in sommige gevallen een doorverwijzing van de huisarts nodig. Het is handig dit te checken voordat je een afspraak maakt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak bij jou thuis

Maak eenvoudig een afspraak voor fysiotherapie aan huis op een moment dat het jou goed uitkomt. We komen bij je langs in Amsterdam voor een eerste gesprek. Tijdens deze intake doen we een lichamelijke check en vertellen we direct wat we voor je kunnen betekenen. Plan een afspraak in via de mail, telefoon of whatsapp.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top