headerimage

Heb je last van Chronische pijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Chronische pijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

De behandeling van chronische pijn bij Fysio Amsterdam


Pijn in je lichaam, maar niet ván je lichaam

De bekendste rug-, nek-, schouder- en knieklachten zijn echt helemaal fysiek. Dan kom je er met je fysiotherapeut alleen meestal wel uit. Het is een kwestie van de juiste behandeling vinden en die zorgvuldig en met beleid uitvoeren. Er zijn echter ook pijnklachten die niet zomaar over gaan, of die steeds maar weer terug blijven komen.

Pijn, je zit in een negatieve spiraal

Waarschijnlijk loop je al veel te lang met je klachten, en zag je al verschillende zorgverleners. Allemaal zonder of met heel beperkt resultaat. Dat komt omdat je klacht een complexe klacht is. Het is een combinatie van lichaam, gevoel, gedachten, gedrag en soms ook je directe omgeving. In jouw geval reageren die factoren negatief op elkaar.

Je hebt pijn, daardoor beweeg je je minder. Omdat je je minder beweegt, worden je spieren zwakker. Je conditie gaat achteruit. Dingen kosten je meer moeite. Je hebt minder zin om dingen te doen. Dat voelt slecht. Je gaat minder goed voor jezelf zorgen. En op een gegeven moment houdt de pijn zo zichzelf in stand.

Chronische pijn gecombineerd behandelen

Zo ontstaat een constante pijn die chronisch wordt. Dan moet je een manier gaan vinden om die negatieve invloed op jezelf te doorbreken. Om dat te doen, heb je een psychologisch én een fysiotherapeutisch behandelplan nodig.

Dit plan wordt opgesteld onder begeleiding van een revalidatie-arts. Op maat gemaakte trajecten die, in samenwerking, de neergaande trend kunnen doorbreken.

Jouw revalidatie-arts overziet de samenwerking en helpt je bij het vinden van je weg. Je traint, je oefent, je praat, analyseert en je probeert. Voor veel patiënten is dat een manier van werken die heel motiverend en plezierig werkt.

Pijnspecialist

Chronische pijnbehandeling wordt verzorgt door ons revalidatiebedrijf, specialist op het gebied van chronische pijnklachten.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Bel ons dan meteen even!

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top