Vandaag zijn wij bereikbaar tussen 8.00 - 20:30
Francoise-mini

Zoek je fysiotherapie tijdens corona revalidatie?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij je revalidatieproces na het hebben van corona.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Corona revalidatie

Corona revalidatie bij Fysio Amsterdam


Revalideren na corona

Coronapatiënten zijn vaak langdurig ziek geweest en hebben na het herstel van het virus nog lang last van klachten. Er is ontdekt dat fysiotherapeuten een enorme meerwaarde kunnen hebben voor patiënten en hun herstel door middel van hulp, advies en begeleiding. Fysieke problemen kunnen hiermee beperkt en sneller opgelost worden. We helpen je graag bij jouw corona revalidatie.

Energie terugkrijgen na corona

Wist je dat iemand die een hele dag op bed rust dagelijks ongeveer 5% van zijn totale spiermassa en algemene conditie verliest? Hierdoor krijgen corona patiënten, die vaak langdurig ziek zijn, fysieke problemen. Denk bijvoorbeeld aan weinig energie, verminderd uithoudingsvermogen, zwakke spieren en pijn of stijfheid aan de gewrichten. Met fysiotherapie helpen we je om je spieren en conditie weer op te bouwen, rustig op jouw eigen tempo.

Een persoonlijk herstelplan

We gaan samen aan de slag om jouw conditie en kracht te verbeteren en je vermoeidheid te verminderen. Door middel van een persoonlijk oefenschema gaan we geleidelijk aan dagelijkse activiteiten zoals wandelen, traplopen, fietsen of sporten weer oppakken. Naast de oefeningen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in het verantwoord opbouwen zodat je altijd op je eigen tempo blijft oefenen, ook als je een minder goede dag hebt.

Ruimere dekking vanuit basisverzekering

Vanuit de overheid is het basispakket uitgebreid voor ex-coronapatiënten met langdurige klachten. Zo worden vanuit de basisverzekering maximaal 50 behandelingen fysio- en oefentherapie vergoed. Het enige wat je zelf moet betalen is het eigen risico. Let wel op dat je hiervoor een speciale verwijzing nodig hebt.

Wees er snel bij

Maak zodra het even kan bij ons een afspraak. Hoe eerder we beginnen met de fysiotherapie gericht op corona revalidatie, hoe sneller jij je weer lekker in je vel voelt en je dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken!

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden