headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Deep tissue massage bij Fysio Amsterdam


Deep tissue massage bij Fysio Amsterdam

We kennen het allemaal wel: bij langdurig autorijden, een slechte houding of als gevolg van stress kunnen spieren verkrampen. Naast het verkrampen van spieren kan ook het bindweefsel dat zich tussen de spieren bevindt gaan verkleven en zeer gaan doen. Het is belangrijk deze pijnlijke plekken weg te masseren zodat er ruimte vrijkomt voor soepele spieren en bewegingen. Dit kan bij Fysio Amsterdam door middel van deep tissue massage.

Een plaatselijke blokkade

Bij verkramping in de spieren en het omliggende bindweefsel ontstaat een plaatselijke blokkade van de circulatie van zuurstof en bloed. Door een deep tissue massage wordt deze blokkade opgeheven en kunnen afvalstoffen en zuurstof weer naar behoren door het lichaam stromen.

Dieperliggende plekken losmaken

Een deep tissue massage is er puur op gericht om die dieperliggende plekken los te maken om er zo voor te zorgen dat er ontspanning op de spieren ontstaat. Het is een rustige massage waar een stevige druk wordt toegepast. De massage richt zich specifiek op de pijnlijke gebieden in het lichaam.

Doet een deep tissue massage pijn?

Over het algemeen is een dieptemassage prettig en zonder pijn. Echter, we werken met dieperliggende blokkades en verkrampte spieren waardoor de dieptemassage soms ongemakkelijk aan kan voelen. Na de behandeling kun je je wat stijf voelen, dit trekt meestal na een dag weg. Na meerdere massages zal je meer ontspanning in je lichaam ervaren!

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top