Fysio_amsterdam_leana_fullbody

Zoek je uitstekende Fysiotherapie?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij pijnklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Wat is fysiotherapie?

Jouw behandeling bij Fysiotherapie Amsterdam


Alles over houding en beweging

Een fysiotherapeut helpt je bij alle vragen en klachten over je houding en beweging. Dat kan over je spieren gaan, over je gewrichten en over je zenuwen.

Als de pijn en het ongemak blijft

Soms helpt rusten niet. De pijn, de beperking, je wilt dat het stopt. Daarbij wil je de kans op herhaling voorkomen. Je wilt werken aan je houding, je manier van bewegen en je spierkracht.

Fysiotherapie is altijd maatwerk

Bij Fysio Amsterdam krijg je een op maat gemaakt behandelplan dat gebaseerd is op je klacht en aangepast op jouw lichaam en leefstijl. Dat plan bestaat bij ons uit drie fases: los maken, lang maken en sterk maken.

Beter worden en meer weten

Gedurende het therapeutische proces bij Fysiotherapie Amsterdam leer je je lichaam beter kennen. Je leert waar je op kunt letten, hoe je je houding kunt verbeteren en hoe je je spieren het beste kunt onderhouden. Daarnaast krijg je een serie oefeningen waar je nog lang plezier van zult hebben.

Let op registratie en beroepsvereniging

Let er bij het selecteren van een fysiotherapeut op of deze BIG-geregistreerd is en aangesloten is bij een beroepsvereniging. Dat zijn goede indicaties van de kwaliteit van de zorg. Als dat in orde is, kun je kijken of de manier van behandelen je aanspreekt.

Kom langs bij Fysiotherapie Amsterdam

Dat is in alle gevallen ons advies. Als we je even kunnen zien, kunnen we je op weg helpen. Je kunt gewoon een afspraak maken om ons even mee te laten kijken. Dat wil niet zeggen dat we je ook altijd gaan behandelen. Soms is gewoon rustig aan doen al goed genoeg. En soms moet je toch echt even naar de huisarts.


Volgens de externe expert

Dit is wat Wikipedia zegt over: Fysiotherapie

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden