Fysio_amsterdam_leana_fullbody

Zoek je uitstekende Fysiotherapie?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij pijnklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Wat is fysiotherapie?

Jouw behandeling bij Fysiotherapie Amsterdam


Fysiotherapie voor een gezond en sterk lichaam

Fysiotherapie is een effectieve therapie bij pijn of beperkingen aan het bewegingsapparaat. Dit is alles in je lichaam dat zich bezighoudt met houding en beweging: spieren, zenuwen, banden en gewrichten. Soms kun je door een verkeerde beweging of overbelasting pijn krijgen.

Waar kijken we naar?

Fysiotherapie Amsterdam staat voor je klaar om je te helpen bij het behandelen van je klachten. Maar we gaan ook verder dan dat. We helpen je bij het leren kennen en verbeteren van je lichaamshouding, manier van bewegen en spierkracht zodat klachten minder kans krijgen terug te keren en jij langer kunt genieten van een gezond en sterk lichaam.

Erkende therapeuten met verstand van zaken

Onze fysiotherapeuten in Amsterdam zijn allemaal aangesloten bij een beroepsvereniging en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat je verzekerd bent van een erkende fysiotherapeut die vaak ook (gedeeltelijk) vergoed wordt door de zorgverzekering.

Fysiotherapie Amsterdam: een behandeling op maat

Elk lichaam is uniek, daarom is ook elke behandeling toegespitst op jouw persoonlijke klachten, lichaam en levensstijl. We pakken niet alleen het probleem aan volgens de drie fases - losmaken, lang maken, sterk maken - maar geven je ook tips en oefeningen mee naar huis zodat je jouw lichaam op de lange termijn het beste kunt onderhouden.

Kom langs bij fysiotherapie Amsterdam

Loop je rond met een klacht en/of heb je een vraag? Maak dan een afspraak en kom even langs. We horen je verhaal graag aan en kunnen vaak direct een diagnose stellen. Soms is voldoende rust houden genoeg, in andere gevallen zullen we adviseren over te gaan tot een behandeling op maat. Je kunt ons bereiken via mail, telefoon of whatsapp.


Volgens de externe expert

Dit is wat Wikipedia zegt over: Fysiotherapie

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden