Francoise-mini

Zoek je goede Handfysiotherapie?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi, ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega’s en ik helpen je graag met klachten aan je hand.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw behandeling / Handfysiotherapie

Handfysiotherapie bij Fysio Amsterdam


Handfysiotherapie bij Fysio Amsterdam

Je hebt last van je hand, je pols en je wilt er iets aan doen. Misschien heb je zelf al het een en ander We doen meer met onze handen dan we bij stilstaan. Des te vervelender is het als je last hebt van je pols of je hand. Door de pijn kun je je belemmerd voelen in je dagelijkse bezigheden. Cold-packs en rustige bewegingen kunnen je een eindje op weg helpen. Met handfysiotherapie bij Fysio Amsterdam pakken we het probleem grondig aan.

Oorzaak van klachten

Klachten aan je handen of pols kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak komt het door overbelasting bij fysiek werk of lang computeren, maar het kan ook opspelen bij het revalideren na een botbreuk of bij carpaal tunnelsyndroom

Handyfysiotherapie helpt

Waar je klachten ook vandaan komen, bij Fysio Amsterdam helpen we je verder. We werken met verschillende technieken om je te behandelen. Tijdens de behandelingen van de fysiotherapeut krijg je inzicht in hoe je hand precies functioneert en waar bepaalde bewegingen mis kunnen gaan. Daardoor heb jij inzicht in wat er gebeurt en hoe je het kunt voorkomen.

Massage bij handfysiotherapie

We zien vaak bij hand- of polsklachten dat de spieren rondom de gewrichten zich gaan verkrampen. Hierdoor kunnen er verklevingen of knopen ontstaan die zeer gaan doen. In een aantal sessies met korte tussenpozen maken we eerst de spieren los zodat deze er klaar voor zijn om weer helemaal op kracht te komen.

Oefentherapie

Elk lichaam en elke klacht is net even anders. Daarom maken we altijd een plan dat is toegespitst op jouw lichaam, klacht en behoefte. Een belangrijk onderdeel van dit traject is dat je zelf aan de slag gaat met oefeningen. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijk oefenprogramma en trainingsschema.

Spalken of braces

Omdat je je handen zoveel gebruikt is het moeilijk om rust te houden. Om je spieren en gewrichten zo goed mogelijk te beschermen en de rust te bieden die ze nodig hebben kunnen we in sommige gevallen overgaan tot spalken of gebruik maken van braces, zodat je hand of pols een extra steuntje van buitenaf heeft.

Bel of mail voor een afspraak!

Loop je rond met brandwonden, RSI, herstel je van een operatie of heb je ergens last van maar weet je niet precies waarom? Schroom dan niet en maak een afspraak. Hoe sneller je contact met ons opneemt, hoe sneller wij je op weg kunnen helpen. Je kunt ons bereiken via mail, app of telefoon.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden