Francoise-mini

Heb je pijn in je schouder?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij schouderklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw klacht / Schouderpijn

Je schouderklachten behandelen bij Fysio Amsterdam


Blijvende schade?

Klik. Ugh. Je schouder klikt met een diepe, holle klik. Het doet pijn en je kunt je arm amper bewegen. Je maakt je zorgen, want je hebt gehoord dat die pijn en die klik wijst op blijvende schade.

Schouderklachten: zorgvuldig mee omgaan

Er gebeurt veel in je schouder. De kans is groot dat jouw schouderpijn te maken heeft met je schoudergewricht, het schouderblad en de spieren daar om heen. Het voelt misschien als een gewrichtsprobleem, maar het is een spierprobleem.

Het heeft tijd nodig

Hoe sneller we je spieren in conditie krijgen, hoe beter. Toch forceren we niets. We bereiden je spieren goed voor door ze eerst los en dan lang te maken. Tijdens het losmaken neemt de pijn af.

Na drie weken ben je goed op weg

Na drie weken zijn je spieren los genoeg om ze op te rekken. Dat doe je zelf thuis met een serie oefeningen die passen bij je klacht en bij jou. Het is de bedoeling dat je met je pijnlijke schouder dezelfde bewegingen kunt maken als met de schouder die geen pijn doet.

Na twee maanden doe je de dagelijkse dingen weer

Om te voorkomen dat de schouderklacht terugkomt breng je, met een persoonlijk beweegprogramma, je schouderspieren weer op kracht. Het is goed om dat programma vol te houden, ook als de behandeling is afgelopen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden