Francoise-mini

Een slijmbeursontsteking in je schouder?

Maak vandaag nog je afspraak

Hoi! Ik ben Francoise, fysiotherapeut in Amsterdam.
Mijn collega's en ik helpen je graag bij schouderklachten.

  • Altijd direct een afspraak in de buurt
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Ruim 25.000 tevreden patiënten geholpen

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 18.00 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden

Home / Jouw klacht / Schouderpijn (slijmbeursontsteking)

Behandeling slijmbeursontsteking schouder bij Fysio Amsterdam


Elke beweging doet me pijn...

Je hebt pijn. Als je je rustig houdt dan valt het nog wel mee. Zodra je in beweging komt begint het. Je kunt moeilijk in slaap komen en als je op je zij gaat liggen doet het behoorlijk pijn. In het begin was het allemaal zo erg nog niet. Beetje lastig als je je jas aantrekt, maar je kwam er de dag wel mee door. Omdat het nu steeds meer wordt, is het tijd om er iets aan te doen.

Pijn verminderen

Met een deep-tissue massage proberen we meer ruimte in je schouder te krijgen. Daardoor neemt de pijn door de slijmbeurs ontsteking af. Tegelijkertijd bereidt het je spieren voor op een persoonlijke beweegprogramma dat je spieren sterker maakt.

Stap voor stap herstellen

Na twee weken kun je je schouder weer normaal gebruiken (niet forceren). Als voorbereiding op de volgende fase krijg je rekoefeningen. Die doe je net zolang tot je met je pijnlijke schouder dezelfde bewegingen kunt maken als met je gezonde schouder.

We helpen je met sterkere spieren en advies

Je krijgt een serie oefeningen die de spieren in je schouder sterker maken. Als het een acute slijmbeurs ontsteking in je schouder betreft dan ben je na een week of zes klachtenvrij. Als je klachten chronischer zijn, kan je er soms wel een half jaar of een jaar over doen. We helpen we je ook bij het aanleren van een betere houding en andere bewegingen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag?

Wat onze klanten zeggen

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden