Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Zelfs met de feestdagen in aantocht heb ik binnen twee dagen een afspraak kunnen krijgen. Snelle service!

Jacqueline

Het gesprek was erg goed. Duidelijke communicatie en een fijne medewerking van de contactpersoon.

Ron

WhatsApp werkt uitstekend! Ik kreeg meteen een reactie en binnen mum van tijd werd er een afspraak gepland voor paar dagen later.

Carin

Het gesprek voor het maken van een afspraak heb ik als zeer goed ervaren, ik ben erg goed geholpen. Duidelijkheid en snel. Helemaal tevreden.

Herman

Super behulpzaam! Er is speciaal gezocht naar iemand die gespecialiseerd is in mijn klachten. Dank jullie wel voor de snelle hulp!

Kitty

Het was mijn eerste contact met Fysio Amsterdam. Het was een fijn gesprek waarin ik volledige vrijheid kreeg in mijn keuze voor een eerste afspraak. De persoon in kwestie zocht maar al te graag alle mogelijkheden voor me uit en heeft goed en duidelijk gecommuniceerd.

Seef

De telefoon werd snel beantwoord en het keuzemenu was duidelijk. Snel een medewerker aan de lijn die mij binnen enkele minuten heeft geholpen met mijn eerste afspraak. Duidelijk over de kosten en wat wel en niet vergoed wordt en ruime keuze uit beschikbare data en tijden.

Stefan

Vriendelijke dame gesproken, ik ben door haar goed geholpen en ze luisterde goed. Ik kon ook al snel terecht.

Joyce

Uitstekend! Belde om mij gewoon wat te oriënteren, maar binnen een uur zat ik bij de fysiotherapeut.

Rogier

Ik heb via WhatsApp een afspraak gemaakt. Heel handig, makkelijk en snel!

Judith

Alles is goed verlopen, ik kon snel terecht bij een praktijk in de buurt, werd op tijd geholpen en de behandeling verliep goed en professioneel. Het was de eerste keer bij deze praktijk. De klachten werden serieus genomen en goed onderzocht. De fysiotherapeut was heel vriendelijk, rustig en vakkundig. Meteen een eerste behandeling uitgevoerd. Vervolgafspraak gemaakt.

Karen

Geweldig snel en goed geholpen bij locatie Squashcity. Hele fijne behandeling, direct al wat resultaat en kom hier dus zeker vaker terug!

Philip

Afspraak gemaakt via Facebook Messenger. Echt makkelijk! Ik werd goed geadviseerd en kon deze week al terecht voor mijn knieklachten.

Arnold

Ik vond de therapeut heel professioneel. Ik heb oefeningen geleerd om thuis zelf te doen. Terwijl ik zelf al jaren sport wist ik niet dat deze oefeningen bestonden.

Theodoor

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!