headerimage

Zoek je goede Kinderfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Amsterdam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Kinderfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830603 WhatsApp

Kinderfysiotherapie: een positieve ontwikkeling van je kind

Kinderfysiotherapie: specialisatie in ontwikkeling

Als kinderen last hebben van bepaalde klachten moet er goed gekeken worden in welke fase zij zich bevinden: wat als behandeling bij een zesjarige goed werkt kan bij een twaalfjarige juist niets opleveren. Elk kind en ontwikkeling is uniek. Een kinderfysiotherapeut heeft hier verstand van.

Kinderfysiotherapie voor uiteenlopende klachten

Wij behandelen uiteenlopende klachten voor kinderen van alle leeftijden. Denk aan ademhalingsklachten, stofwisselingsziekten, neurologische aandoeningen tot klachten die invloed hebben op de lichamelijke ontwikkeling. Ook bij onduidelijke klachten raden we altijd aan om eens langs te komen om te ontdekken wat we voor jouw kind kunnen betekenen. Maak daarom gauw een afspraak voor kinderfysiotherapie. Je hebt geen verwijsbrief nodig.

Een eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak bespreken we wat er aan de hand is en doen we een lichamelijk onderzoek. Ongeacht de leeftijd van het kind raden we altijd aan om in elk geval een ouder of verzorger mee te nemen. Zo zorgen we ervoor dat je kind zich volledig op zijn of haar gemak voelt en dat jonge kinderen een stem hebben.

De behandeling

Omdat we uitvoerig testen en observeren kan het zijn dat er een paar sessies nodig zijn om tot een diagnose te komen. Zodra we weten wat er speelt bespreken we de diagnose en mogelijke behandelingen. Na goedkeuring gaan we aan het werk. Oefeningen en trainingen worden spelenderwijs aangeboden en vaak gaan deze oefeningen ook mee naar huis zodat jullie thuis verder kunnen behandelen.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top