headerimage

In de praktijk staat de patiënt centraal. Ik neem de tijd om te begrijpen waarmee en hoe ik je het beste kan helpen. Patiënten waarderen dit en voelen zich gezien, gehoord en begrepen.

quote

Op weg naar sportief werk

Ik was sportief en het leek me fijn om later met mijn werk mensen te helpen. Dus dan kom je al snel uit bij fysiotherapie natuurlijk. Dat me dat goed paste, bleek tijdens mijn opleiding aan de hogeschool Amsterdam meteen. Ik vond de opleiding interessant, de mensen leuk en het werk in de praktijk uitdagend en interessant.

Het is ook niet bij die ene opleiding gebleven. Van sportfysiotherapie en manuele therapie tot haptotherapie: ik ben altijd cursussen, trainingen en vervolgopleidingen blijven doen. Ik werkte op verschillende plekken, reisde met de Olympische schaatsploeg mee en startte in 1998 mijn eigen praktijk.

Deskundigheid is de kern

Mijn werk begint en eindigt bij deskundigheid. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, een brede achtergrond in methoden en technieken te hebben en veelzijdig te kunnen zijn in zowel de analyse en het onderzoek als de behandelmethodes. Die veelzijdigheid is nodig om nauw aan te kunnen sluiten bij de wensen en mogelijkheden van mijn patiënten.

Het gaat om jou

In de praktijk staat de patiënt centraal. Ik neem de tijd om te begrijpen waarmee en hoe ik je het beste kan helpen. Patiënten waarderen dit en voelen zich gezien, gehoord en begrepen.

Een zorgvuldige, maar ook snelle, behandeling

Met mijn ervaring en zorgvuldige manier van werken, kom ik doorgaans snel tot resultaten. Na een aantal behandelingen is een groot deel van de klachten sterk verminderd en vaak zelfs helemaal weg. Daarbij werk ik op een positieve, vriendelijke manier: je krijgt er energie van.

De behandeling bestaat doorgaans uit een combinatie van verschillende technieken. Uiteindelijk werken we naar een serie oefeningen toe waarmee je zelf verder kunt; je krijgt daarbij ook ondersteuning vanuit een online trainingsprogramma. Voordat het zo ver is, begeleid ik je bij de oefeningen, help je bij het vergroten van de bewegingsvrijheid in je gewrichten en het verlichten van de pijn. Daar gebruik ik onder andere manuele therapie en deep-tissue massage voor.

“Je pakt precies waar het pijn doet.”

Dat contact maken is belangrijk. Door met je gewrichten en spieren aan de slag te gaan, leer ik je beweegsysteem kennen en weet ik wat de gevolgen van oefeningen voor je zijn. Daardoor kan ik je sneller en beter helpen.

Als je de eerste keer bij me komt, heb je al een online vragenlijst ingevuld. Ik weet dus al een beetje wat er speelt en kan heel gericht te werk gaan. Je vertelt wat er speelt, ik vraag op onderdelen door terwijl ik tegelijkertijd een lichamelijk onderzoek doe. Afhankelijk van je klachten kunnen we nog enkele testen doen. Ik vertel je vervolgens wat ik denk dat er speelt en wat ik voor je kan doen. Als je dat aanspreekt, begin ik liefst meteen die eerste afspraak ook met de behandeling – meestal gericht op het vergroten van je bewegingsvrijheid.

Ik loop even met je op…

Als begeleider loop ik even met je op. Mijn rol als fysio-, en manueeltherapeut is coachend; ik geef je inzicht in je klacht en wat jij kunt doen om aan je herstel te werken.

Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen. Om pijn weg te kunnen nemen, herstel te bespoedigen en terugval te voorkomen. Het welzijn van de patiënten staat op onze praktijk voorop. Van het kopje koffie in de wachtruimte tot de extra aandacht voor je persoonlijke wensen in de behandeling – we doen extra ons best.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Mitchel

Bekijk profiel
Top