Over ons

Home / Over ons

Fysio Amsterdam: deskundig, betrokken, duidelijk en doelgericht

Onze praktijk is ingericht op het zorgvuldig begeleiden van mensen zoals jij. De betrokkenheid is groot, we kijken verder dan je klacht en werken aan langdurig herstel. Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat het herstelproces vlot en prettig verloopt.

Enkele collega's stellen zich graag even voor

francoise_head_fysio_therapeut_amsterdam

Francoise

“Ik probeer ervoor te zorgen dat de persoon zelf helemaal in balans is.”

Randy-hoofd

Randy

“In de praktijk staat de patiënt centraal. Ik neem de tijd om te begrijpen waarmee en hoe ik je het beste kan helpen. Patiënten waarderen dit en voelen zich gezien, gehoord en begrepen.“

Roel-hoofd

Roel

“Mensen helpen is mijn missie.“

Derek-hoofd-klein

Derek

“Weten wie de persoon tegenover mij is, vind ik super belangrijk.”

mitchel-hoofd-klein

Mitchel

“Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal.“

Robert-hoofd-klein

Robert

“Goed luisteren naar de patiënt vind ik heel belangrijk, daarom neem ik altijd lang de tijd voor een intake.“

Wat onze klanten zeggen

We kunnen ons voorstellen dat je, voordat je in behandeling gaat, eerst even kennis wilt maken en je verhaal wilt doen. Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!

Fysio Amsterdam: korte succesvolle behandelingen

Bij Fysio Amsterdam werken we op een heldere, open, betrokken en duidelijke manier. De fysiotherapeuten zijn goed opgeleid en volgden een aanvullende interne training. Het resultaat is blijvend en vaak voelen cliënten zich beter dan dat ze zich voor de klacht voelden.

Kom je even kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat je, voordat je in behandeling gaat, eerst even kennis wilt maken en je verhaal wilt doen. Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!

Deskundigheid

Je zult merken dat alle fysiotherapeut van Fysio Amsterdam goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Duidelijkheid

We winden er bij Fysio Amsterdam geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Zorg voor jezelf. Kom langs.

Bel ons. Mail ons. Of vul het formulier in.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om ‘het nog een weekje aan te kijken’. En weet je wat, dat is ook zo. Maar doe dat dan goed geïnformeerd; kom even langs voor een goed gesprek, een lichamelijk onderzoek en een spier-check. Dan vertellen we wat er speelt, wat je kunt doen en hoe wij je kunnen helpen. Een weet je wat? Waarschijnlijk is ons advies dat je het even rustig aan moet doen, dus met dat weekje aankijken komt het wel goed.

Hopelijk zien we je snel.
Team Fysio Amsterdam

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 - 20.30 en zaterdag 9.00 - 12.30 Wij behandelen dagelijks: 8.00 - 20.00 en weekenden