Over ons

Wij stellen ons graag even voor


Jur

Jur

In de praktijk staat de patiënt centraal. Ik neem de tijd om te begrijpen waarmee en hoe ik je het beste kan helpen. Patiënten waarderen dit en voelen zich gezien, gehoord en begrepen.
Bekijk profiel
Linde

Linde

Als je de eerste keer bij mij komt, nemen we de tijd voor je vraag en klacht. Je zult merken dat ik op onderdelen doorvraag, mij verdiep in je leefstijl en de wensen die je hebt ten aanzien van de behandeling.
Bekijk profiel
Christine

Christine

Ik hou als stelregel aan dat we in de behandeling "doen wat nodig is". We gebruiken technieken en methoden als ze bewezen effect hebben. Patiënten waarderen deze duidelijke aanpak.
Bekijk profiel

Fysio Amsterdam: korte succesvolle behandelingen

Bij Fysio Amsterdam werken we op een heldere, open, betrokken en duidelijke manier. De fysiotherapeuten zijn goed opgeleid en volgden een aanvullende interne training. Het resultaat is blijvend en vaak voelen cliënten zich beter dan dat ze zich voor de klacht voelden.

Kom je even kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat je, voordat je in behandeling gaat, eerst even kennis wilt maken en je verhaal wilt doen. Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!

Deskundigheid

Je zult merken dat alle fysiotherapeut van Fysio Amsterdam goed weten waar ze het over hebben. De meesten volgden na de opleiding aanvullende trainingen en cursussen. We zijn goed bekend met de nieuwste standaarden in behandelingen, protocollen voor behandeling en trends in ons vakgebied. We gebruiken die kennis en ervaring dienstbaar aan jouw welzijn. Het programma dat je krijgt, is afgestemd op jouw klacht, jouw lichaam, mogelijkheden en wensen.

Betrokkenheid

We zijn ons er van bewust dat fysieke klachten vergaande gevolgen kunnen hebben. Voor je lichaam, maar ook emotioneel, in je leven en voor de manier waarop je sport bijvoorbeeld. Je bent ongeduldig, bang misschien, je hebt vragen, je wilt het graag goed doen, je geeft jezelf op je kop… je klacht heeft gevolgen voor je leven. Het is ons werk die klacht te verhelpen —snel en zorgvuldig. We doen dat professioneel, vanuit betrokkenheid bij de kwaliteit van jouw leven.

Duidelijkheid

We winden er bij Fysio Amsterdam geen doekjes om. Veel van de behandeling hangt van jou af. Jij moet de oefeningen doen, je gaat jezelf in acht nemen, je gaat rustig aan doen, je brengt regelmaat in de trainingen. Je gaat op je houding letten, gedrag veranderen en dingen anders doen. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat je te doen staat, hoe je dat moet doen, waar je op kunt letten en wat het je oplevert.

Doelgericht

Er komt veel kijken bij jouw lichaam-in-beweging. Klachten, symptomen en oorzaken liggen soms ver uiteen. Het is een puzzel die we samen oplossen en van waaruit je gericht kunt werken aan herstel. We werken altijd zorgzaam, bedachtzaam en vooral doelgericht. We weten wat we willen bereiken en wat daarvoor nodig is. We houden je gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Zorg voor jezelf. Kom langs.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om ‘het nog een weekje aan te kijken’. En weet je wat, dat is ook zo. Maar doe dat dan goed geïnformeerd; kom even langs voor een goed gesprek, een lichamelijk onderzoek en een spier-check. Dan vertellen we wat er speelt, wat je kunt doen en hoe wij je kunnen helpen. Een weet je wat? Waarschijnlijk is ons advies dat je het even rustig aan moet doen, dus met dat weekje aankijken komt het wel goed.

Hopelijk zien we je snel.
Team Fysio Amsterdam

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!